Купити Вантажно-розвантажувальна техніка б/у та нові. Найнижчі ціни на Вантажно-розвантажувальна техніка від кращих дилерів Європи на Truck1 Україна
Україна - Українська | EUR
00
Вхід / Реєстрація
Каталог
Продати
Розмістити оголошення
Будівельна техніка
Навісне обладнання
Аеродромне обладнання
З розвитком логістичних послуг і будівництвом багатофункціональних складів складська техніка повинна відповідати все більш високим вимогам за маневреністю, екологічністю, легкістю управління. Вона повинна везти більше вантажу, завантажувати його вище, споживати менше палива або енергії, служити довше, бути ергономічною, а також, по можливості, бути інтегрованою в електронну систему складування типу "warehouse management system" (WMS). Завдання складської техніки в потрібний час, в потрібне місце, в необхідному стані доставити товар зі складу, а також надати інформацію про рух даного товару. З цією метою на складі використовуються вилкові навантажувачі, телескопічні навантажувачі, бокові навантажувачі, контейнерні навантажувачі, штабелери. Найбільшим попитом користуються вилкові й телескопічні навантажувачі. Свою назву отримали за рахунок передньої вилкової конструкції, на яку передається сила з підйому вантажу. За допомогою неї досягається максимальна ефективність, а у поєднанні з додатковими гумовими насадками також і безпека вантажу. Моделі складських навантажувачів оснащуються дизельними, бензиновими або електричними двигунами. Безумовно, електронавантажувач не виділяє вихлопних газів і може використовуватися в закритих приміщеннях. Однак потужність його моторів поступається дизельним або бензиновим. Якщо потужність дизельного навантажувача сягає близько 40 кВт в середньому, то потужність тягового електромотора - до 10 кВт. Номінальна вантажопідйомність варіюється від 1000 до 10000 кг. Стандартна висота підйому моделей досягає близько 3000 см. Бокові складські навантажувачі відрізняються від вилкових боковим розташуванням вилкової конструкції і двома платформами. Застосовується для довгомірних вантажів, як правило пакетів з листової сталі, ДСП, верстатів та обладнання, валів, кабельних барабанів. Вантажопідйомність таких навантажувачів сягає близько 50 тонн. Машина може пересуватися по направляючих або вільно. Модифікації з електродвигунами - тихі та екологічні, можуть застосовуватися всередині приміщень. Телескопічні навантажувачі також мають вилкову конструкцію для підйому і утримання вантажів. Однак підйомним механізмом тут є телескопічна стріла. Номінальна вантажопідйомність навантажувачем компакт класу сягає близько 3500 кг з висотою підйому до 8 метрів. Їх найчастіше застосовують на складах. Вони можуть обладнуватися електромоторами. Більш потужні навантажувачі мають вантажопідйомність близько 12 тонн з вантажопідйомністю до 10 метрів. Такі модифікації вимагають більшого простору. Найбільшого поширення на ринку отримала складська техніка фірм Caterplillar, JCB, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Linde, Manitou, Merlo, Mitsubishi, Still, Toyota.
Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся на обробку Ваших особистих даних, включаючи використання файлів cookie та інших технологій відстеження. Це призначено для поліпшення і персоналізації Вашого досвіду використання нашого сайту, інших наших сайтів і сайтів сторонніх рекламодавців, які співпрацюють з нами. Наші партнерські компанії також можуть зберігати файли cookie на Вашому пристрої для збору і обробки особистої інформації. Дізнайтеся більше про те, як ми оброблюємо Вашу особисту інформацію.