Установка для горизонтального буріння XCMG HDD 320KN Used Horizontal Directional Drilling Machine XZ320D: Китай придбати в лізинг на Truck1, ID:
Україна - Українська | EUR
00
Вхід / Реєстрація
Каталог
Продати
Розмістити оголошення

XCMG HDD 320KN Used Horizontal Directional Drilling Machine XZ320D в лізінг

XCMG HDD 320KN Used Horizontal Directional Drilling Machine XZ320D в лізинг

Опубліковано: 1міс. 20дн.

Опубліковано: 1міс. 20дн.

Марка

Вага

10500000 кг
Місце знаходження

China, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Більше інформації

XZ320D horizontal directional drilling rig with the integral and aesthetic design adopts various advanced technologies and the proprietary technologies of the company, and its main performance parameters and control technologies have reached the international advanced level. The main components of hydraulic system, electrical system and transmission system are of top-grade domestic and international brand, and high reliability.

 

Advantages and highlights:

1.Offer Test Report of Professional Institute.

2.Details Of Maintenance And Repair Items Included.

3.Price Concessions. 

4.Official Factory Sourcing. 

5.Reconditioning Directly From XCMG. 

6.Vehicle Condition of Perfection.

7.XCMG Official Endorsement.

8.SGS Provides The Third-Party Inspection Certificate.

Запросити пропозицію лізингу

Цей дилер приймає заявки на лізинг тільки з Німеччини. Тому введіть німецький номер телефону. Неможливо ввести номер, зареєстрований в іншій країні.

Я даю згоду на обробку та використання моїх персональних даних. Наші Загальні положення та умови та Політика конфіденційності

Ваше повідомлення відправлене. Продавець зв’яжеться з вами найближчим часом.

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся на обробку Ваших особистих даних, включаючи використання файлів cookie та інших технологій відстеження. Це призначено для поліпшення і персоналізації Вашого досвіду використання нашого сайту, інших наших сайтів і сайтів сторонніх рекламодавців, які співпрацюють з нами. Наші партнерські компанії також можуть зберігати файли cookie на Вашому пристрої для збору і обробки особистої інформації. Дізнайтеся більше про те, як ми оброблюємо Вашу особисту інформацію.
t1 old test unit
t1 test unit - leasing - Construction machinery
t1 test unit - leasing - XCMG E-commerce Inc.